Over het merk

jumbo
Read in english

“Alles begon met een vergeefse zoektocht naar een veelzijdige, kwalitatieve handtas zonder franjes. Mijn eerste tassen weerspiegelden dan ook treffend mijn eigen behoeften en smaak. Vandaag is elk ontwerp geïnspireerd door echte mensen die mij intrigeren: een hommage aan hun leven, hun dromen en idealen.”
— Lies Mertens

Een Lies Mertens-tas is je bondgenoot van ’s ochtends tot ’s avonds en maakt je leven eenvoudiger. Je tas geeft met haar pure lijnen je persoonlijkheid en stijl alle ruimte. Ze is tijdloos en past perfect in je ambitie om je steentje bij te dragen aan een slow fashion cultuur. Of je nu op weg bent naar de dierenarts of een wijndegustatie, je Lies Mertens staat aan je zijde.

Onze tassen worden ontworpen in Antwerpen en handgemaakt in Portugal, met hoogwaardige materialen en een minimale impact op mens en milieu. Een transparant productieproces en een streven naar minder en beter in alle domeinen is voor ons een evidentie.

large

No-nonsense, nieuwsgierig en met een voorliefde voor katten en wijntjes. Elk op onze eigen manier, streven we ernaar het leven van onze klant eenvoudiger te maken.

small

LIES
Lies is oprichtster en het creatieve brein van Lies Mertens. Ze wordt het best omschreven door haar spontane just-do-it mentaliteit. Ze woont in Brussel met haar eigenwijze kater Snor en is groot liefhebber van kunst, architectuur, klassieke muziek en rode wijn. Wanneer Lies niet aan een nieuwe collectie werkt, spot je haar misschien wel in onze winkel. Er is niets dat haar zo inspireert als feedback van klanten.
small
MAURANNE
Mauranne is verantwoordelijk voor marketing en communicatie en de persoon die dagelijks nieuwe content de wereld in stuurt. Haar enthousiast gegiechel missen we onmiddellijk wanneer ze er niet is.
mauranne@liesmertens.be
small
ANNE
Anne is onze altijd-blije business developer verantwoordelijk voor sales en financiën. Ze doet niets liever dan goochelen met cijfers. Daarnaast is ze ook onze leverancier van grappige Youtube filmpjes en positieve kantoorvibes!
anne@liesmertens.be
small
LENI
Leni is de winkelmanager van onze boetiek in Antwerpen. Ze doet niets liever dan je te helpen zoeken naar de perfecte tas. Leni gaat daarnaast voor een diploma psychologie. Haar luisterend oor en gerichte advies maken van een bezoek aan de winkel altijd een fijne ervaring.
boutique@liesmertens.be

About the brand

How we work

Leather & care

Sustainability